Uw gegevens maximaal beveiligd

Data vormt mogelijk het meest waardevolle bezit van jouw organisatie. Het is essentieel om dit bezit adequaat te beschermen met robuuste beveiligingsmaatregelen. Het lekken van klantgegevens, offertes, tekeningen, transacties, personeelsdossiers of andere informatie kan leiden tot operationele verstoringen, reputatieschade en zelfs boetes. Xirius ICT is gespecialiseerd in het minimaliseren van deze risico’s en het beveiligen van jouw IT-omgeving. We hanteren een allesomvattende aanpak die alle aspecten van IT-beveiliging bestrijkt.

Striktere wetgeving op het gebied van privacy en beveiliging

Sinds mei 2018 stelt de nieuwe Europese privacywetgeving, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), hogere eisen aan organisaties met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. We assisteren je bij het opstellen van een plan van aanpak en het implementeren van de juiste maatregelen, zowel op technisch als organisatorisch gebied.

Een IT-beveiligingsquickscan zet je op het juiste spoor.

Is jouw data veilig? Ben je op de hoogte van de zwakke punten in jouw systemen? En weet je welke maatregelen je moet nemen om zowel acute kwetsbaarheden te dichten als de data op lange termijn optimaal te beschermen? Onze IT Security Quickscan biedt uitkomst. Door middel van deze quickscan krijg je direct een duidelijk overzicht van de stand van zaken wat betreft jouw IT-beveiliging. De scan en bijbehorende workshop voorzien je tevens van praktische richtlijnen om de veiligheid van jouw IT-infrastructuur te verbeteren.

Voor al je vragen en verdere informatie over cloudbeheer via Xirius ICT, neem gerust contact met ons op. Bel ons op 088 605 1600 of vul het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om te horen hoe we je van dienst kunnen zijn!

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.