Cloud oplossingen

Onze cloudoplossingen garanderen veilige opslag van al jouw data, zelfs tijdens een grote virusuitbraak. Werk moeiteloos samen met collega’s, waar en wanneer dan ook. Ontdek de vele voordelen van onze zakelijke cloudoplossingen, zoals kostenbesparing, flexibiliteit en wereldwijde toegankelijkheid. Maak je geen zorgen over de kosten van overstappen van traditionele infrastructuur naar de cloud; wij bieden geleidelijke migratie op maat, zodat je kunt profiteren van beide werelden. Kies voor een omgeving waar een deel van je data en applicaties in de cloud staat, terwijl het andere deel veilig op je fysieke servers blijft. Laat ons de overstap naar de cloud voor je regelen, zonder gedoe.

Wat is cloud?

Het concept van de cloud draait om het opslaan van bestanden op een toegankelijke locatie, zodat je ze overal kunt gebruiken. Zonder het misschien te beseffen, maak je er waarschijnlijk dagelijks gebruik van. Denk aan diensten als Dropbox en Office 365, waarbij e-mails niet lokaal op je laptop worden opgeslagen maar beschikbaar zijn via inloggen. De achterliggende infrastructuur is voor ons niet direct zichtbaar, vandaar de term ‘cloud’. Het biedt de vrijheid om naadloos te werken, ongeacht je locatie, terwijl de technische details op de achtergrond worden afgehandeld.

Voor wie zijn bedrijfsmatige cloudoplossingen geschikt?

Voor elke onderneming die op zoek is naar een moeiteloze cloudomgeving voor flexibel werken, bieden wij de oplossing. Met onze servicedesk staan we paraat voor ondersteuning bij eventuele problemen, zodat je zelf geen IT-expert hoeft te zijn. Als groei en een veilige werkomgeving belangrijk voor je zijn, kunnen we de omgeving uitbreiden met ruime opslagcapaciteit. Is je team verspreid of veel onderweg? We garanderen extra veiligheid met meervoudige authenticatie. Of je nu vaste of mobiele cloudwerkplekken hebt, wij creëren de ideale cloudomgeving die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Cloud oplossingen MKB

Met Xirius ICT’s cloudoplossingen voor het MKB maak je enkel gebruik van wat je nodig hebt, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert. Veel van onze klanten hebben al afscheid genomen van hun eigen servers en zijn succesvol overgestapt. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook voor jou een ideale werkomgeving creëren. Het resultaat? Toegang tot al je bestanden en gegevens, altijd en overal beschikbaar, waardoor jouw team productiever, creatiever en efficiënter kan samenwerken. Benieuwd naar de perfecte cloudoplossing voor jouw bedrijf? Het uitbesteden ervan is een verstandige keuze.

Voor al je vragen en verdere informatie over cloudbeheer via Xirius ICT, neem gerust contact met ons op. Bel ons op 088 605 1600 of vul het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om te horen hoe we je van dienst kunnen zijn!

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.