Website realisatie

Tegen een betaalbare prijs een professionele website met CMS, een meertalige website, een webshop met online betaal mogelijkheden zoals IDEAL, Paypal ?

XIRIUS ICT realiseert en creërt al uw website wensen. Onze kracht ligt in het creëren van oplossingen waarmee u zelf op eenvoudige wijze uw website/webshop kunt beheren.

Wij nemen de tijd om u alles persoonlijk uit te leggen en vanzelfsprekend zorgt XIRIUS ICT voor het onderhoud, beveiliging en back-up.

Wat vinden wij belangrijk als jouw partner

  • In eigen beheer; wij vinden het belangrijk dat je, indien gewenst, zelf teksten & afbeeldingen kunt beheren.
  • Conversie optimalisatie; Bezoekers aanzetten tot actie, of dit nu een aankoop is of e-mail sturen. Van het aantrekken van relevante bezoekers tot de conversie, XIRIUS ICT denkt hierin met je mee en houdt hier tijdens de bouw van jouw website rekening mee.
  • Vindbaarheid in Google; Een website moet aan de laatste standaarden voldoen, maar ook responsive en adaptive zijn en goed vindbaar binnen de diverse zoekmachines. XIRIUS ICT zorgt ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is.

Onderhoud, back-up, updates en support

Op dit moment beheert XIRIUS ICT meer dan 100 websites waarbij we bijna voor alle klanten de technische kant beheert, denk hierbij o.a. aan de hosting, e-mail, updates, back-ups & support.

Informatie

Meer weten? Wij staan u graag te woord om u vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Bel 088 605 1600 of stuur een e-mail naar info@xirius.nl