Prestaties van de Virtual Private Server

De prestaties van onze Virtual Private Server (VPS) zijn indrukwekkend. Websites laden in een oogwenk en de up-time van ons VPS platform is ongeëvenaard. De pakketten bieden daarnaast een forse hoeveelheid harddiskruimte en dataverkeer.

Windows Server

Xirius ICT installeert en configureert uw Windows Server automatisch voor optimale prestaties. Uw Windows VPS is na installatie direct klaar voor gebruik

Met Windows heeft u volledige controle over uw VPS. Zo kunt u uw Windows VPS gebruiken als Remote Desktop. Dit zodat u overal kunt beschikken over uw eigen bestanden en instellingen. Daarnaast wordt Windows Server door velen gebruikt om ASP.NET websites te hosten en tevens om eigen applicaties te ontwikkelen en te testen.

OpenBSD

Focust zich op open-source, volledige documentatie en veiligheid. OpenBSD kent vele veiligheidstoepassingen die voor andere besturingssystemen niet bestaan en is geschikt voor zowel desktop als server.

Archlinux

Een lichte, stabiele Linux-distributie voor zowel server- als desktopgebruik. Het beheer van een server wordt met Archlinux zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk gehouden. Xirius ICT installeert voor de nieuwste versie.

Ubuntu

De meest gebruikte Linux-distributie is Ubuntu. Ubuntu is een volledig open-source VPS systeem. Dit systeem wordt veel voor desktop toepassing gebruikt, maar is ook een populair besturingssysteem voor servers. Xirius ICT installeert voor u de nieuwste versie.

CentOS

Populaire en stabiele Linux-distributie voor serversystemen. CentOS is gebaseerd op RedHat. Het besturingssysteem is open-source en daarmee gratis te gebruiken. Xirius ICT installeert voor u CentOS 6.

Debian

Een besturingssysteem gebaseerd op de GNU OS tools en de Linux kernel. Debian is bruikbaar op zowel desktop- als servertoepassingen en is bekend om zijn veiligheid en stabiliteit. Debian kent duizenden applicaties die eenvoudig zijn te installeren (apt-get). Xirius iCT installeert voor u Debian 10.

Gentoo Linux

Besturingssysteem gebaseerd op Linux, dat makkelijk aan te passen is. Applicaties voor Gentoo ook wel packages genaamd, is gemakkelijk te verkrijgen en wordt voor elke server op de meest optimale wijze geïnstalleerd(gecompiled). Xirius ICT installeert voor u Gentoo Linux 12.

FreeBSD

Het meest stabiele besturingsysteem uit de Unix-familie. FreeBSD is gratis, supersnel en goed gedocumenteerd. Xirius ICT installeert voor u 12.0 RELEASE.

Contact over onze VPS Solutions

Heeft u vragen, of wilt u een offerte op maat m.b.t. een van onze VPS solutions, neem u dan contact op met onze sales afdeling.