Virtual private servers

De prestaties van onze VPS Solutions zijn indrukwekkend:
Websites laden in een oogwenk en de up-time van ons VPS platform is ongeëvenaard. De pakketten bieden daarnaast een forse hoeveelheid harddiskruimte en dataverkeer.

Windows Server 2008 R2
Xirius ICT installeert en configureert uw Windows Server automatisch voor optimale prestaties. Uw Windows VPS is na installatie direct klaar voor gebruik.

Met Windows heeft u volledige controle over uw VPS. Zo kunt u uw Windows VPS gebruiken als Remote Desktop zodat u overal kunt beschikken over uw eigen bestanden en instellingen. Daarnaast wordt Windows Server door velen gebruikt om ASP.NET websites te hosten of eigen applicaties te ontwikkelen en testen.

OpenBSD
OpenBSD focust zich op open-source, volledige documentatie en veiligheid. OpenBSD is zowel geschikt voor desktop als server. OpenBSD kent vele veiligheidstoepassingen die voor andere besturingssystemen niet bestaan.

Archlinux
Een lichte, stabiele Linux-distributie voor zowel server- als desktopgebruik. Het beheer van een server wordt met Archlinux zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk gehouden. Van Archlinux wordt versie 2011.08.19 voor u geïnstalleerd.

Ubuntu
De meest gebruikte Linux-distributie is Ubuntu. Ubuntu is volledig open-source en wordt veel voor desktop toepassing gebruikt, maar is ook een populair besturingssysteem voor servers. Xirius ICT installeert voor u de versies 11.10 (Oneiric Ocelot) en 12.04 LTS (Precise Pangolin).

CentOS
Populaire en stabiele Linux-distributie voor serversystemen. CentOS is gebaseerd op RedHat. Het besturingssysteem is open-source en daarmee gratis te gebruiken. Xirius ICT installeert voor u CentOS 6.

Debian
Een besturingssysteem gebaseerd op de GNU OS tools en de Linux kernel. Debian wordt gebruikt voor zowel desktop- als servertoepassingen en is bekend om zijn veiligheid en stabiliteit. Debian kent duizenden applicaties die eenvoudig zijn te installeren (apt-get). Xirius iCT installeert voor u Debian 6.

Gentoo Linux
Besturingssysteem gebaseerd op Linux, dat makkelijk aan te passen is. Applicaties voor Gentoo, packages genaamd, zijn makkelijk te verkrijgen en worden voor elke server op de meest optimale wijze geïnstalleerd (gecompiled). Xirius ICT installeert voor u Gentoo Linux 12.

FreeBSD
Het meest stabiele besturingsysteem uit de Unix-familie. FreeBSD is gratis, supersnel en goed gedocumenteerd. Xirius ICT installeert voor u 9.0-RELEASE.

Voor een offerte op maat of meer informatie over VPS solutions kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.