E-mailadres
Wachtwoord

Producten

Hosted VoIP

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging.

Consultancy

Experts van Xirius ICT hebben een duidelijke visie op de rol van ICT. Voorop staat het creëren van inzicht en overzicht voor onze klanten.

Connectivity oplossingen

Maximale beschikbaarheid met verrassend scherpe prijzen! Zakelijke xDSL en glasvezel oplossingen leverbaar via Eurofiber, KPN, BBned, Tele2, Ziggo Zakelijk, XS4All zakelijk.

Cloud oplossingen

Geef uw bedrijf toegang tot de kracht van productiviteitsservices van zeer hoog niveau. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten inzichtbaar en zijn er geen investeringen vooraf nodig in de infrastructuur.

Outsourcing

Xirius ICT is een ervaren specialist in IT outsourcing. Wij weten precies waar organisaties die nog niet eerder diensten hebben ge-outsourced, naar op zoek zijn.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) dient betrouwbaar, stabiel en razendsnel te zijn. De netwerkstructuur en virtualisatie techniek van onze VPS platformen zijn vanaf de grond opgebouwd met volledige focus op deze betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit.