E-mailadres
Wachtwoord

Partners

Xirius ICT werkt samen met diverse gerenommeerde partners uit diverse branches, waardoor u verzekerd bent van innovatieve oplossingen en diensten van hoge kwaliteit. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.Hieronder treft u een overzicht van onze partners:

 

Sinds haar oprichting in 2003 is TransIP uitgegroeid tot één van de grootste providers van de Benelux. Als de grootste aanbieder van domeinnamen in de Benelux prijzen wij ons gelukkig met een sterk groeiende kring van tevreden klanten. TransIP is in zowel zakelijke als particuliere kringen zeer populair. Startende internetgebruikers alsmede ervaren webgurus brengen hun webhosting en domeinnaamregistratie steeds vaker bij TransIP onder.


RoutIT is een zelfstandige en geheel onafhankelijke Application Infrastructure Service Provider (AISP) en biedt als zodanig een breed scala van diensten op het gebied van internet, intranet, connectivity en communicatieoplossingen.


 

XS4ALL is de op twee-na-oudste ISP in Nederland, na NLNet en hobbynet. Het was de tweede provider die internettoegang aan particulieren aanbood. XS4ALL werd in Amsterdam opgericht


 

Ziggo zorgt dat u zakelijk voor altijd verbonden bent. Internet, Telefonie en Televisie. Op maat gemaakt voor uw bedrijf. Voor altijd verbonden.'s Werelds grootste software fabrikant Microsoft is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze samenleving. De Microsoft producten worden gebruikt bij bijna alles wat met IT te maken heeft. Kleine en (middel)grote organisaties werken op verschillende niveaus met de laatste technologieën van Microsoft.


Buyitdirect al jarenlang het vertrouwde adres voor de aankoop van ICT producten. Sinds 2007 is Buyitdirect onderdeel van Bechtle AG, een Duits ICT concern met meer dan 5000 medewerkers in Europa.
Dat geeft ons niet alleen de slagkracht waar het gaat om inkoop, maar biedt bovendien de zekerheid van continuïteit voor al onze klanten.

FMA, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau voor personeel met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer, interim professional als opdrachtgever. Slagvaardig, open, direct en betrouwbaar zijn de eigenschappen van FMA. Door korte open communicatielijnen gebaseerd op wederzijds vertrouwen, kan er snel en efficient geschakeld worden. Onze aanpak levert niet alleen tevreden medewerkers op, maar ook tevreden opdrachtgevers.


 

Het Centraal Invorderings Bureau profileert zich als het meest innovatieve incasso bureau. Door effectief gebruik te maken van e-mail, sms, telefonie, sociale media en huisbezoeken weten wij een bijzonder hoog rendement in het incassotraject te behalen.