Over ons:

Xirius ICT richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het MKB en de grootzakelijke markt.

De beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Ons doel is dan ook om de zorg, rond de bedrijfs kritische ICT infrastructuur, uit handen te nemen. Daarmee waarborgen we de continuïteit van de bedrijfsvoering. Wat hierbij noodzakelijk is, is kennis van zaken delen, verantwoordelijkheid nemen, duidelijke afspraken maken, maar bijvoorbeeld ook directe bereikbaarheid en beschikbaar zijn, zodra dat nodig is.

Meer over ons

Het is de combinatie van vakmanschap, twintig jaar praktijkervaring, een professionele helpdesk plus het maken van duidelijke keuzes in producten en diensten, waardoor Xirius ICT een concrete invulling geeft. Dit gebeurt door het bieden van een grote mate van flexibiliteit in contractvormen voor hard- en softwarebeheer en onderhoud.

Afhankelijk van de contractvorm, garanderen wij dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert, voor een vast bedrag per maand. Xirius ICT fungeert ook als klankbord voor alle ICT vraagstukken, continuïteit en expertise. Een vaste en transparante kostenstructuur en dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van uw omgeving.

Wij staan garant voor een projectmatige en gestructureerde aanpak. Wij ondersteunen u graag vanaf het voortraject met pre-sales consultancy en advies. Dit alles om zeker te zijn dat het resultaat overeenstemt met de verwachting. Het maakt ons niet uit of het gaat om het leveren van de juiste kandidaat, het ontwikkelen van een applicatie met de gewenste functionaliteit, of het onderhouden en beheren van uw infrastructuur.

Ons doel is u de zorg volledig uit handen te nemen.

Informatie

Meer weten? Wij staan u graag te woord om u vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Bel 088 605 1600 of stuur een e-mail naar info@xirius.nl