ICT Beheer

Een automatisering zonder zorgen en zonder enorme investeringen in hardware, serverruimtes, extra personeel en opleiding. Is dat mogelijk? Met onze ICT oplossingen, ook wel Managed Services genaamd, kan dit zeker!

Totaal ICT oplossingen

Xirius ICT denkt met u mee over de beste totaal ICT oplossingen voor uw organisatie. Wij bieden een volledige automatisering aan, bestaande uit het leveren van software, tot aan het beheren van uw gehele ICT-omgeving en applicaties.

Uw zorgen uit handen

Onze service is modulair opgebouwd, zodat u altijd kiest voor de dienstverlening die het beste bij u past. Met het uitbesteden van de ICT activiteiten aan Xirius krijgt u meer grip op kwaliteit, continuïteit en de kosten van uw automatisering. En dat is voor u niet het enige voordeel! Wij kunnen u tevens een gunstige oplossing bieden voor uw ICT financiering. Kortom, Xirius Managed Services neemt uw ICT zorgen uit handen,
zodat u zich kunt focussen op zaken die ècht belangrijk voor u zijn.

Perfecte oplossingen

Al onze Technisch Consultants en Systeembeheerders zijn minimaal MCITP opgeleid aangevuld met vakinhoudelijke scholing en trainingen. Wij hebben 5 ICT professionals voor u paraat staan, die verder kijken dan naar wat voor u de beste technische oplossing is.
Het is van groot belang dat zowel uw organisatie als uw medewerkers goed uit de voeten kunnen met het systeem. Naast het in huis hebben van veel technische kennis, hebben wij specifieke aandacht voor de mensen die met uw automatisering werken.
Alleen zo kunnen wij u de perfecte oplossingen bieden. Dàt is onze toegevoegde waarde.

Informatie

Meer weten? Wij staan u graag te woord om u vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Bel 088 605 1600 of stuur een e-mail naar info@xirius.nl