Xirius ICT is uw ICT partner in Rotterdam en omstreken.

Wij bieden u diverse IT oplossingen aan op het gebied van

Hosted VoIP

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging.

Consultancy

Experts van Xirius ICT hebben een duidelijke visie op de rol van ICT. Voorop staat het creëren van inzicht en overzicht voor onze klanten.

Internet oplossingen

Maximale beschikbaarheid met verrassend scherpe prijzen! Zakelijke xDSL en glasvezel oplossingen leverbaar via Eurofiber, KPN, BBned, Tele2, UPC Business.

Cloud oplossingen

Geef uw bedrijf toegang tot de kracht van productiviteitsservices van zeer hoog niveau. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten inzichtbaar en zijn er geen investeringen vooraf nodig in de infrastructuur.

Xirius ICT: Your full service IT partner

Xirius ICT richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het MKB en de grootzakelijke markt.

De beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Ons doel is dan ook de zorg, rond de bedrijfs kritische ICT infrastructuur, uit handen te nemen en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.Wat hierbij noodzakelijk is, is kennis van zaken delen, verantwoordelijkheid nemen, duidelijke afspraken maken én direct bereikbaar en beschikbaar zijn zodra dat nodig is.

Het is de combinatie van vakmanschap, twintig jaar praktijkervaring, een professionele helpdesk plus het maken van duidelijke keuzes in producten en diensten, waardoor Xirius ICT een concrete invulling geeft. Dit gebeurt door het bieden van een grote mate van flexibiliteit in contractvormen voor hard- en softwarebeheer en onderhoud.

Afhankelijk van de contractvorm garanderen wij dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert voor een vast bedrag per maand. Xirius ICT fungeert ook als klankbord voor alle ICT vraagstukken, continuïteit, expertise, een vaste en transparante kostenstructuur en dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van uw omgeving.

Contact Xirius ICT

Voor een offerte op maat of meer informatie over onze ICT oplossingen, kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. Wij zijn dagelijks, tijdens kantooruren, telefonisch te bereiken op 088 – 605 1600 – of per e-mail op info@xirius.n