IT consultancy

Ons doel met consultancy is om er voor te zorgen dat u als klant het maximale uit uw ICT kunt halen. Dit doen wij doormiddel van uitgebreide adviezen te geven. ICT is meer dan alleen het ondersteunen van medewerkers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het heeft ook als doel om klanten makkelijker zaken met u te laten doen.

Onze IT oplossingen zijn flexibel en aanpasbaar in iedere organisatie.

Consultancy professionals

De IT professionals van Xirius ICT, hebben minstens vijf jaar werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Zij hebben alles in huis om u van goed IT advies te kunnen voorzien. Deze professionals maken een project tot een succes, of ondersteunen u bij de bestaande werkzaamheden.

Onze expertisegebieden

Onze organisatie biedt niet alleen maatwerkoplossingen op het gebied van netwerkbeheer en-ontwikkeling, systeembeheer en -ontwikkeling, maar ook op het gebied van projectmanagement. Wij bieden korte en lange termijn oplossingen voor middelgrote tot grote organisaties en instellingen. Door ons gevarieerde klantenbestand beschikken wij over ruime ervaring in de volgende sectoren:

  • Onderwijs
  • Industrie
  • Logistiek
  • Zakelijke dienstverlening

Heeft uw onderneming ondersteuning nodig bij IT projecten? Heeft u extra bezetting nodig in drukke tijden en/of tijdens ziekte, of heeft u gewoon behoefte aan advies van één van onze IT Consultancy professionals?

Contact

Voor een offerte op maat of meer informatie over IT consultancy kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. Wij zijn dagelijks, tijdens kantooruren, telefonisch te bereiken op 088 – 605 1600 – of per e-mail op info@xirius.n